Graas Uitgever, boek Het Aarden Beest

Een bijzonder motoravontuur
dwars door Afrika
Boek Het Aarden Beest

Het aarden Beest

Dit bijzondere boek vertelt het verhaal van een 43.000 kilometer lang motoravontuur, vanaf de zuidpunt van Afrika naar huis. In 424 pagina's en 80 prachtige illustraties weet de schrijver je op meeslepende, soms hilarische, dan weer ontroerende wijze mee te voeren naar de ondraaglijke schoonheid van Afrika.
Lees een kleine samenvatting van dit boek.

Uitgeroepen tot beste reisverhaal
door de gespecialiseerde reisboekhandels van Nederland.

11e druk maart 2023

Boek bestellen

Recensie

Het aarden Beest is veel meer dan een goede beschrijving van de tocht vol ontberingen en tegenslagen en ook veel meer dan een indringende beschrijving van de landen die op de route liggen. Benno Graas is namelijk een uitzonderlijk beeldend schrijver. Tegelijk is dit met groot enthousiasme geschreven, geredigeerd en zelfstandig uitgegeven boek ook een ruwe diamant, dat het in zich heeft een klassieker te worden...Lees volledige recensie.
Reisboekhandel Stanley & Livingstone

Boekcover

Klik voor een vergroting.

Voorkant boek, klik voor een vergroting Achterkant boek, klik voor een vergroting

Foto's

Klik op een foto voor een vergroting Turkije, klik voor vergroting Egypte, klik voor vergroting Sudan, klik voor vergroting Ethiopië, klik voor vergroting Kenia, klik voor vergroting Ethiopië, klik voor vergroting Namibië, klik voor vergroting Ethiopië, klik voor vergroting Namibië, klik voor vergroting Zuid-Afrika, klik voor vergroting Zambia, klik voor vergroting Namibië, klik voor vergroting Namibië, klik voor vergroting Namibië, klik voor vergroting Zanzibar, klik voor vergroting Tanzania, klik voor vergroting Namibië, klik voor vergroting Uganda, klik voor vergroting Sudan, klik voor vergroting

Naar boven